Rahsia Belajar Di Universiti

Utama » E-Book Mendapat Ijazah Kelas Pertama

E-Book Mendapat Ijazah Kelas Pertama

FORMULA mencapai IJAZAH KELAS PERTAMA

…. Bagaimana pengalaman saya boleh membantu anda dalam mencapai keputusan yang cemerlang di universiti.

 

Saya memberikan panduan atau teknik menguasai pemikiran, tingkah laku dan sikap sebagai seorang pelajar untuk mencapai matlamat mereka.

 

Jika anda sudah penat mencari panduan belajar dengan cemerlang, dan pointer setiap semester semakin menurun, dan anda baru sahaja mendaftar ke universiti ke program ijazah sarjana muda….

… Maka Ebook Rahsia Mendapat Ijazah Kelas Pertama yang mempunyai 47 muka surat ini dapat membantu.

Tetapi saya berikan 2 ebook percuma iaitu:

  1. Ebook Rahsia Cemerlang di Universiti (percuma!)  – 28 muka surat.

  2. Ebook Pengurusan Kewangan di Universiti (percuma!) – 20 muka surat.

TETAPI TAWARAN HARGA INI SAH SEHINGGA

30 November 2016 SAHAJA!!!

HANYA BAYAR RM20 sahaja

 Bukan RM30

Bukan RM50

UNTUK TIGA BUAH EBOOK

EbookKelasPertama copy              EbookCEMERLANG copyEbookKewangan
(Harga asal berdasarkan nilai ebook ini adalah RM50)

Cepat lakukan pembayaran jika anda mahu harga RM20 sahaja.

Untuk membuat bayaran, mohon bank in RM20 segera ke akaun

CIMB 8600565004
atau
Maybank 155032351507

Atas nama MUHAMMAD HAZRIN

masukkan email saya bukukomputer2000@gmail.com sebagai notifikasi pembayaran

Kemudian, maklumkan kepada saya pembayaran tuan di email:

bukukomputer2000@gmail.com  dengan menyatakan:

  1. email dan

  2. tarikh dan

  3. masa bayaran dan

  4. bank mana bayaran dibuat.

Beri maklumat pembayaran di atas ke email saya bukukomputer2000@gmail.com

Kemudian mohon beri saya masa sehingga 24 jam untuk emailkan anda ebook ini.

Tempah sekarang sebelum dinaikkan harga!

 

TESTIMONI

“Ebook ini membakar semangat saya.” – Nor Hanis.

email2

“Ebook ini untuk anak saya yang menuntut di UKM dan UMT.” – Wan Mansor.

Email1

Email2

Terima kasih  di atas sokongan dan semoga anda dan saya terus berjaya dan berusaha sehingga berjaya.

 


34 Komen

  1. […] E-Book Mendapat Ijazah Kelas Pertama […]

  2. Syafiqa Saim berkata:

    Assalamualaikum. Adakah buku masih available dengan harga asal? Sekiranya telah dinaikkan, berapakah harga yang dikenakan? Terima kasih

  3. Siti Aminah Bt Anuar berkata:

    Adakah promosi masih dijalankan lagi?

    • Hazrin berkata:

      Ye kami masih menjualnya dengan harga rm10 sahaja

      • Siti Aminah Bt Anuar berkata:

        Kalau saya bank in ke dalam akaun cimb bermakna saya tak perlu masukkan email saudara sebagai notifikasi pembayaran kan?

      • Hazrin berkata:

        Boleh je tanpa email notification bayaran. Tapi saudari kena email saya selepas bayaran untuk tujuan saya attach ebook tersebut.

  4. Athirah berkata:

    Maaf bertanya, jika saya ingin membeli ebook ini, saya perlu bank in dengan harga RM10 atau RM20 ? Dan boleh buat bayaran secara manual ?

  5. Huwaina berkata:

    Salam, active lg ke e book selling ni? brp ringgit, rm20 kan? tqqqqq.

    18/4/2015

  6. Muhammad faiz berkata:

    Assalamualaikum. Adakah buku masih available dan berapa harga semasa? Terima kasih…

  7. Khalidah berkata:

    Salam. Is it still RM10? Kalau saya berminat bermakna sy perlu bank in dahulu kemudian maklumkan melalui email ye?

  8. shahzan berkata:

    boleh di pos ?

  9. ira berkata:

    Assalamualaikum, boleh saya tahu berapa bnyak muka surat untuk kedua2 e-book ni?

  10. sufika berkata:

    salam. sy nk beli ebook ini. bagaimana caranya?

  11. Fisyahaq berkata:

    Alah…dh trlepas..kiranya hrga dah naik jd rm20?

  12. Haya Nordin berkata:

    Assalamualaikum..saudara Hazrin..
    saya nak beli , berapa harga sekarang 25 Jan 2016

  13. syarah nadzirah berkata:

    assalamualikum saudara hazrin masih jual lagi ke buku ini dan berapa harga nyaa adakah 30 inggit?
    saya nak beli buku ini.

  14. kyna berkata:

    Assalamualaikum encik. promosi still ada atau sudah habis.sya baru buka blog encik.saya baru baca ttg eBook nie.sya berminat tapi boleh kee sya dapat dgn harga promosi .

  15. kyna berkata:

    Assalamualaikum saudara hazrim.Sya berminat untuk membeli eBook tersebut.tetapi harga promosi sudah Tamat tempoh.bolehkah sya dpat dgn harga promosi lagi

  16. nurfarahin berkata:

    salam cik available lagi x ebook ni? still 20?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Facebook page

%d bloggers like this: